GUDSTJENESTER

I Skæring Kirke er der gudstjenester for alle aldre. Udover højmessen søndag formiddag kl. 10.00 har vi en række tilbud:

Gudstjenester for børn

Til påske, høst og jul har vi gudstjenester for børn i vuggestue, dagpleje og børnehave. Efter gudstjenesten er der en forfriskning og en aktivitet. Det er en gudstjeneste i øjenhøjde med børnene. Til jul kommer Skæring Skole også til juleafslutning - i tre omgange - en dejlig tradition!

Familiegudstjenester​

Spaghettigudstjenester er for børnefamilier - oftest den sidste fredag i måneden kl. 17.00. Vi begynder i kirkerummet med en gudstjeneste, hvor der er en fortælling fra bibelen, sange og fagter. Vi slutter med spaghetti og kødsovs med og uden kød i Salen (det koster 30 kr. pr. voksen, 20 kr. for konfirmander, og er gratis for børn). I løbet af året er der andre familiegudstjenester om søndagen: til Fastelavn og BUSK-gudstjeneste (Børn-Unge-Sogn-Kirke) den sidste søndag i oktober. Palmesøndag har vi også en familiegudstjeneste, hvor vi holder afslutning for juniorkonformanderne.

Anderledes gudstjenester

Derudover har vi en række anderledes gudstjenester i løbet af året: f.eks. Jazzgudstjenester med efterfølgende brunch, hvor jazzkvartetten Nordtone leverer musikken. De foregår 6 gange om året - altid om søndagen kl. 10.30. 2. Pinsedag er der Friluftsgudstjeneste ved Fristedet på Skæring Strand kl. 14.00 med efterfølgende aktiviteter.  og gospelgudstjeneste. Hvert år i september er der også en festlig Høstgudstjeneste med efterfølgende Høstfestival, og vi har Kyndelmissegudstjeneste den første søndag i februar med efterfølgende spisning.

Konfirmandgudstjenester og Spejdergudstjenester

Hvert konfirmandhold laver i efteråret deres egen Konfirmandgudstjeneste, hvor de inviterer alle til at deltage. Vi er også så heldige, at vi sammen med KFUM Spejderne fra Kaløvig har tre årlige Spejdergudstjenester.

Mindegudstjeneste og Luciagudstjeneste

Til Allehelgen er der Mindegudstjeneste, hvor vi mindes dem, vi hver især har mistet og tænder lys. Det er altid den første søndag i november kl. 16.00. I december inviterer vi alle til Luciagudstjeneste med efterfølgende julehygge en hverdagseftermiddag.

Gudstjenester i Fælleshuset og Sansegudstjenester

Endeligt holder vi månedligt både gudstjeneste i Fælleshuset ved ældreboligerne på Sommersmindevej og Sansegudstjeneste på Skæring Plejehjem.

Find datoer for gudstjenesterne i kalenderen eller i vores kirkeblad på forsiden.