Torsdag d. 23. januar 2020, kl. 19:30

Ved sognepræst Karen Togsverd Hansen og menighedsrådsmedlemmerne Inger Ubbesen og Linda Oddershede

Vil du se mit pæne hjem? Vil du se en lykkelig familie? Sådan sang Anne Dorte Michelsen og satte fokus på den sprække eller kløft, der kan være mellem virkeligheden og ønskescenariet. Familiebegrebet dækker et stort spekter, og vi er alle en del af en familie, hvor forskellig den end er. Vi har derfor alle både dejlige, problematiske, rørende, trælse og minderige oplevelser forbundet med familien. Erfaringer og oplevelser med familien er temaet for samtalesalonen i Skæring Kirke, hvor vi blandt andet stiller spørgsmålene: Er blod altid tykkere end vand? Hvad gør vi, når familierelationerne blive svære? Og hvordan rummer vi nye familieformer? Efter korte oplæg fra præst og menighedsrådsmedlemmer sætter vi rammen for forhåbentlig gode samtaler om familieerfaringer.

Medvirkende
Sognepræst Karen Togsverd Hansen og menighedsrådsmedlemmer Inger Ubbesen og Linda Oddershede