Søndag d. 1. december 2019, kl. 11:00

Til ferniseringen præsenterer vi udgivelsen af et jubilæumsskrift, som vores tidligere præst, Mogens Granlie, er primusmotor på; både som redaktør og som skribent på en væsentlig del af skriftet. Skriftet er i to afsnit, ét med tyngde på dramaet forud, forberedelserne til samt selve bygningen og færdiggørelsen af kirken. Det andet afsnit består af indlæg om børn, musik, frivillige samt fremtiden i Skæring Kirke. Bagest i skriftet er der en række bilag; for eksempel en tidslinje for kirken. Mogens vil til udgivelsen fortælle kort om tilblivelsen af bogen, og der bliver budt på chips og et glas.

Efter bogpræsentationen er der tilbageblik med billedudstilling og video ved Frode Underlien.

6. klasserne fra Skæring Skole har været på besøg i forbindelse med et skole-kirkeprojekt og malet kalkmalerier, som de udstiller i december. De er malet med den gamle secco-teknik, hvor man maler farverne på tør bund. Farven består af tørfarve og med øl som bindemiddel. Motiverne er sjove og underfundige illustrationer fra gamle kalkmalerier, som stammer fra kirker, der er fyldt 800 år. Desuden vil den flotte og farverig julekrybbe, der er lavet af Skæring Skoles SFO-børn, blive fremvist for første gang.