• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 9. oktober 2019, kl. 19:00

Som en del af konfirmationsforberedelsen skal enhver konfirmand gøres fortrolig med den faste gudstjeneste og indøves i gudstjenestelig praksis. Herudover arrangerer hver konfirmandklasse selv en gudstjeneste, hvor alle er inviteret til at deltage. Gudstjenesten bliver planlagt i løbet af formiddagen i samarbejde med præsterne, organisten og kirke-kulturmedarbejderen, hvor konfirmanderne selv vælger salmer og tema, bager alterbrød og skriver bønner, udarbejder forkyndelse og udsmykker kirken mv. Sidste år blev det til nogle spændende, kreative og anderledes gudstjenester, og vi glæder os til, hvad dette års konfirmander byder ind med. Alle er velkomne til konfirmandernes aften gudstjenester.

Karen Togsverd Hansen og Louise Holmen
Skæring Kirke