• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 15. november 2014, kl. 15:00

Elisabeth & Peter Guang

Det er med den største glæde Skæring Kirke inviterer til en usædvanlig koncert med et usædvanligt søskendepar, som vil spille klavermusik af Scarlatti, Beethoven, Chopin, Lizst og Debussy.

Elisabeth Guang er 12 år og har spillet klaver siden hun var 5 år. Hun har allerede modtaget priser ved såvel den Nordiske Steinway-konkurrence som Berlingskes Musikkonkurrence, ligesom hun var udtaget og medvirkede i DRs serie ”Spil for livet” i 2011. I marts 2012 var hun – 10 år gammel! - solist med Aarhus Symfoniorkester i Haydns Rondo all’ungherese.

Peter Guang, 18 år, har spillet klaver siden han var 5 år. Han har i tidens løb spillet sig til 7 priser ved inden- og udenlandske konkurrencer, medvirket tre gange i DRs serie ”Spil for livet” og optrådt som solist med såvel Radiosymfoniorkesteret som Aarhus symfoniorkester. Han er netop blevet optaget på Det Kgl. Musikkonservatorium i København.  Begge søskende er elever af Kristian Giver fra Aarhus Musikskole.

Entré 30 kr.

Guang